Vinterferie = sol + ski + Storytel

Langrenn195904

Og gjerne en appelsin og ikke minst Kvikk-lunsj i sekken. I hvert fall er det slik for noen av oss. Fordelen med Storytel er at det nesten alltid passer seg å lytte til en lydbok. Enten det er i bilen på vei opp på fjellet, i stillestående kø, med utålmodige barn i baksetet som ikke lar seg roe før Pulverheksa settes på. Eller når du en tidlig morgen sniker deg ut av hytta før resten av familien har våknet til liv, spenner på deg langrennsskiene, mens du hører den festlige, men samtidig såre fortellingen om Elling. Eller når familien slapper av inne foran peisen, etter en lang dag med masse utendørsaktiviteter, og sammen hører på Beatrix Potters’ koselige bøker om Petter Kanin. Og når barna omsider har lagt seg, hva med da å sette seg ned og høre på Eystein Hanssens spennende fortelling De ingen savner?

Det finnes utallige situasjoner hvor det passer fint om lytte til en lydbok, og vinterferien kan være proppfull av slike. I Storytel-appen kan du søke blant over 60.000 titler og finne dine favoritter. Eller du kan ta en titt på våre beste anbefalinger for vinterferien her!

Ikke medlem i Storytel? Prøv 14 dager gratis her!

Elling av Ingvar Ambjørnsen

Elling

De fleste av oss har vel et forhold til Ingvar Ambjørnsens serie om Elling. Nå kommer serien i ny drakt, innlest av Sven Nordin, som også er kjent som Kjell-Bjarne i filmatiseringen av samme serie. Første bok, Utsikt til paradiset, kommer i Storytel-appen 19.februar. Deretter kommer en ny tittel hver uke.
Hør serien her

Ørkengud av Wilbur Smith
Ørkengud

Et fantastisk epos fra en av verdens mestselgende forfattere. Wilbur Smith i velkjent format med en forrykende historie fra det gamle Egypt. Ved Nilens bredder er den brilliante Taita – frigitt slave og rådgiver til Farao – i ferd med å utforme en plan. Hans mål: å ødelegge Egypts mest fryktede fiende, det mektige Hyksos. Han setter ut på en farefull ferd opp den eldgamle elven, gjennom Arabia og den magiske byen Babylon, og ut i det åpne havet.
Hør den her

Bitre mandler av Lilas Taha
Bitre mandler

Omar er en foreldreløs palestinsk gutt som ble tvunget til å flykte fra Jerusalem til Damaskus i 1948. Han har bare ett fast holdepunkt: kjærligheten som driver ham framover og gir ham håp. Nadia er en ubekymret jente som forsøker å ikke tenke på den tøffe virkeligheten i Damaskus. Men det er før hun blir pålagt en stor byrde av den selvgode og feige broren sin. Bitre mandler handler om å være på flukt og å leve i eksil, om plikt og ære overfor familien, og om kjærlighet og tap.
Hør den her

De utvalgte av S.J. Bolton
De utvalgte - S.J. Bolton

Tora flytter til en forblåst øy på Shetland. Ved huset finner hun et lik gravd ned i jorden; en ung kvinne med runetegn risset inn på ryggen og hjertet brutalt skåret ut av kroppen. Det blir starten på en livsfarlig søken etter sannheten.
De utvalgte gir deg spenning fra start til slutt!

Hør den her

 

Vår egen lille hemmelighet av Ninni Schulman

Vår egen lille hemmelighet
En kveld i april kommer ikke Anna-Karin Ehn hjem fra jobben på sosialkontoret, og ektemannen melder henne savnet. Dagen etter blir bilen hennes funnet i veikanten noen mil utenfor Hagfors. Det er spor av blod i bilen, og politiet mistenker at hun er drept.

Hør den her

 

Beatrix Potters eventyr

Uten-navn-1

Mange foreldre har selv et forhold til Beatrix Potters fantastiske eventyr fra sin egen barndom. Nå kommer filmen om den sjarmerende og eventyrlystne Petter Kanin og vennene hans i ny versjon, og det er nok mange små som ønsker seg en tur på kino nå.
Storytel vil fra 20. februar gi ut én ny tittel hver dag, til sammen åtte ulike titler, til glede for både store og små.
Hør serien her

LasseMajas Detektivbyrå – Togmysteriet av Martin Widmark
LasseMaja - Togmysteriet - Martin Widmark

Toget dunker mot skinnene, og alt er søvndyssende fredelig. I godsvogna ligger en sekk med fire millioner kroner, som politimesteren passer på. Men så dupper han av og våkner først når noen trekker i nødbremsen. Da blir det oppdaget at pengene er borte! Lasse og Maja tror at forbryteren fremdeles er på toget. En ny sak for de to detektivene!

Hør den her

Greven av Monte Cristo av Alexandre Dumas D.E.

Greven av Monte Cristo
En klassiker til bilturen? Her får dere spenning for hele familien!
Denne versjonen er innlest av Knut Risan, som også hadde hovedrollen som greven i TV-serien som gikk på NRK i 1965.

Hør den her

 

 

Ikke medlem i Storytel? Prøv 14 dager gratis her!