Tre bøker som kan få barnet ditt til å sovne

Her får du tre gode lydboktips som kan være verdt å ta med seg når poden har lyst til å gjøre andre ting enn å sove. Disse historiene kan nemlig hjelpe barnet ditt til å finne roen. Å høre en bok sammen gir dere også en ekstra hyggelig avslutning på dagen!

Snartsoverdu_bokSnart sover du

Forfatter: Lisa Aisato og Haddy Jatou Njie

Lest på norsk av: Haddy Jatou Njie

En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. Når vinteren er våken, da sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen. Stemningsfull bok med nydelig musikk.

Hør boken her

Elefanten.jpgElefanten som gjerne ville sove

Forfatter: Carl Johan Forséen Ehrlin

Lest på norsk av: Dennis Storhøi

Den lille kaninen som så gjerne ville sovne, reddet Carl-Johan Forssén-Ehrlin kvelden for tusenvis av desperate foreldre. Boka gikk sin seiersgang over hele verden, og her kommer oppfølgeren! Forfatteren har forbedret metoden, og Elefanten som gjerne vil sove har enda tydeligere fokus på hvordan man skal lære barna å sovne selv.

Hør boken her

GodnattalbertGod natt, Albert Åberg

Forfatter: Gunilla Bergström

Lest på norsk av: Nicolay Lange-Nielsen

Albert får ikke sove. Eller kanskje han ikke vil? Og når man ikke vil, kan man finne på ganske mye rart for ikke å sove. Denne lydboken inneholder musikk, sang og lydeffekter.

Hør boken her