Topp tre i Storytel akkurat nå

Opprinnelse

Blant mer enn 100 000 lydbøker og e-bøker i Storytel finner du alt fra romantiske fortellinger, rå biografier, skumle krimhistorier og herlig science fiction. Denne uken er det Oslo-krim, gåtefulle symboler og sommerromantikk som oppsluker Storytel-lytterne. Her er tre av de mest populære bøkene i Storytel akkurat nå!

Opprinnelse

Opprinnelse, av Dan Brown

Lest av Haakon Strøm

Mesteren av gåtekrim er tilbake med en ny Robert Langdon-roman! I OPPRINNELSE fletter Dan Brown inn det som har blitt hans varemerke: koder, vitenskap, religion, historie, kunst og kultur, uten at det går på bekostning av spenningen!

Hør boken her

barcode

Barcode, av Terje Bjøranger

Lest av Håkon Ramstad

En ung kvinne blir funnet brutalt drept ved Sognsvann, hun er kledd i politiuniform og har en påfallende tatovering på brystet. Dagen etter hopper en toppolitiker fra Arbeiderpartiet foran toget på Lillestrøm stasjon. Etter hvert som politietterforsker Charlie Robertsen dykker ned i disse sakene ser han sammenhenger ingen andre er villige til å se. Robertsen og teamet hans vikler seg inn i et beksvart Oslo hvor narkotikaen flyter, og prostitusjon og menneskehandel er dagligdags.

Hør boken her

Sommerpaviljongen

Sommerpaviljongen, av Santa Montefiore

Lest av Silje Storstein

Vakkert plassert på åssiden ligger den storslåtte generasjons-eiendommen til familien Frampton. Men eiendommen skjuler også en vel bevart hemmelighet.

Når Lord Frampton plutselig dør, kommer det som et stort sjokk for alle. Men for noen oppleves testamentet hans som nesten like rystende: Lorden har nemlig etterlatt alt til en ung og ukjent kvinne. Hvem er egentlig hun?

Avisen The Times er en av dem som lar seg rive med av Sommerpaviljongen og skriver: «En av våre personlige favoritter blant bestselgende forfattere. Hennes gripende historier om kjærlighet og familie spenner over kontinenter og årtier.»

Hør boken her