Seriestart: Jason Bourne i dine ører!

JasonBourne.bilde
Robert Ludlums romankarakter Jason Bourne har underholdt mang en kinogjenger. Nå kan du høre bøkene i Storytel! Bildet er hentet fra kinoplakaten til den femte filmen som kom i 2016, og viser hovedrolleinnehaverne Matt Damon og Alicia Vikander.

Hør første del i serien om Jason Bourne her!

Kickstart høsten med en thrillerserie av ypperste kvalitet; Jason Bourne har landet i Storytel og du kan følge ham hele denne høsten, vinteren og våren 2018. Annenhver uke slipper vi nemlig en ny del av denne internasjonale bestselgeren, om CIA – agenten Jason Bourne, som lider av alvorlig hukommelsestap og som må finne ut av hvem og ikke minst hva han er.

Jason Bourne er mer død enn levende når han i bevisstløs tilstand blir fisket opp av Middelhavet. Han har flere kuler i kroppen, men overlever utrolig nok. Men han husker verken hvem han er eller hva han er. Han blir helt besatt av én eneste tanke: å finne sin identitet.

Ingen annen hovedperson i Robert Ludlums fantastiske forfatterskap har fått mer oppmerksomhet enn Jason Bourne. De tre bøkene Hvem var Jason Bourne, Gåten Jason Bourne og Jason Bournes Ultimatum har blitt filmatisert med Matt Damon i hovedrollen.

Serien i sin helhet leses av dyktige Jonathan Espolin – Johnson, skuespiller og innleser med lang erfaring og en stemme som garantert gir deg den ekte thrillerstemningen!

JasonBourne_bok

Hør første del i serien om Jason Bourne her!

Prøv Storytel gratis i 14 dager!