Konkurranse

Maria

Har du lyst til å lese inn en lydbok til barna dine?

Hva gjør du for å bli med i konkurransen:

Gå til Storytels Facebook-side og skriv inn i kommentarfeltet hvilken bok du har lyst til å lese inn.

Konkurranseregler:

 1. Du deltar i konkurransen ved å skrive tittelen på en bok i kommentarfeltet på Storytels Facebook-side. Boken du velger må være tilgjengelig i Storytel som lydbok på norsk. Se hvilke bøker du kan velge mellom under kategorien barn på storytel.no sine nettsider, eller i appen.
 2. Konkurransen avsluttes 10. August 2018 og vinneren trekkes blant alle som har skrevet en boktittel i kommentarfeltet
 3. Ansatte i Storytel, Cappelen Damm og Morgenstern reklamebyrå kan ikke delta
 4. Vinner(es) navn og bilde kan brukes av Storytel når konkurransen skal avsluttes. Gjennom deltakelse i konkurransen godkjenner deltaker slik bruk.
 5. Med mindre noe annet er avtalt, er Storytel ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premien – så som for eksempel transport til lydstudio, kost, losji, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.
 6. Vinner(e) kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.
 7. Storytel forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.
 8. Ved alle premier med reiser gjelder 18 års aldersgrense for å kunne gjøre bruk av premien (alternativt i følge med foresatte hvis ikke annet er avtalt).
 9. Storytel er ikke ansvarlig for reiseforsikring, og vinner(e) reiser på eget ansvar. Det påligger vinner(e) selv å tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinner(e) ønsker å være forsikret.
 10. Storytel er ikke ansvarlig for tekniske feil ved deltakelse i konkurransen som ligger utenfor Storytel sin rimelige kontroll.
 11. Vinner(e) som ikke svarer på henvendelse fra Storytel innen 7 dager, mister retten til premien.
 12. Ved deltakelse i konkurransen, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger Storytel kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive. Storytel forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.
 13. Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Innspilling vil skje i studio i Cappelen Damm sine lokaler i Akersgata 47, Oslo, sammen med en av våre profesjonelle lydteknikere. Tid for innspilling avtales nærmere med vinneren.

Vinneren vil motta ferdig lydfil i MP3 fra Storytel.

Meld deg på her ved å skrive hvilken bok du vil lese inn i kommentarfeltet på vår Facebook-side.

Pappa_leser

Lyst til å høre bøker i Storytel? Prøv gratis i 14 dager her!