5 Montefiore-bøker vi gleder oss til å høre!

Sommerpaviljongen2

Fra storslåtte herregårder og italiensk landsbyidyll, til tapt kjærlighet og altoppslukende lidenskap: Endelig er Santa Montefiore tilbake.

Ikke registrert i Storytel? Prøv gratis i 14 dager her! 

Det er bare å se frem til late dager på stranda og sene sommerkvelder. For uansett hva du skal i sommer, kommer du ikke til å kjede deg. Og det beste er at du kan la sommeren vare til langt ut på høsten!

Fra og med juli til november kommer det nemlig én ny lydbok fra Santa Montefiore i måneden. Det betyr at du trygt kan lukke øynene og dykke ned i romandronningens fantastiske verden, vel vitende om at det kommer mer.

Med den historiske trilogien Slottskrønikene i 2017 har Montefiore befestet seg som en av Norges bestselgende, for ikke å si mest elskede, forfattere.

Og for deg som savner livet rundt slottet Deverill, kan vi trøste deg med at det også her er flust av vakre og historiske landskap, for ikke å glemme fengslende kjærlighetshistorier.

Dette er de 5 Montefiore-romanene vi gleder oss til å rømme inn i – og som alle er nyinnlest på norsk av Silje Storstein:

Sommerpaviljongen.jpgSommerpaviljongen

Kommer som lydbok 9. juli

Som lytter blir du umiddelbart dratt inn i denne episke fortellingen om den engelske overklassen.

Vakkert plassert på åssiden ligger den storslåtte generasjons-eiendommen til familien Frampton. Men eiendommen skjuler også en vel bevart hemmelighet.

Når Lord Frampton plutselig dør, kommer det som et stort sjokk for alle. Men for noen oppleves testamentet hans som nesten like rystende: Lorden har nemlig etterlatt alt til en ung og ukjent kvinne. Hvem er egentlig hun?

Avisen The Times er en av dem som lar seg rive med av Sommerpaviljongen og skriver: «En av våre personlige favoritter blant bestselgende forfattere. Hennes gripende historier om kjærlighet og familie spenner over kontinenter og årtier.»

 

hagenihartington.jpgHagen i Hartington

Kommer som lydbok 9.august

Dette er romanen både norske lesere og internasjonale kritikere bare ikke får nok av, og som The Daily Express beskriver som «helt uimotståelig».

Miranda og ektemannen David flytter fra London til en vakker herregård på landet med en magisk, men forsømt hage. De flytter i håp om et mindre hektisk liv, men David drar stadig inn til byen og barna sitter som klistret foran dataskjermen.

Men det er før en mystisk og sjarmerende gartner dukker opp.  Han gjenoppliver hagen og vinner samtidig familiens hjerte. Men hvem er han, og hvor kommer han fra?

birøkterensdatter.jpgBirøkterens datter

Kommer som lydbok 9.september

Birøkterens datter er fortellingen som har slått pusten ut av norske lesere, for ikke å si en hel verden.

Grace har flyttet fra sin barndom på en britisk herregård til et enkelt liv i Massachusetts, USA. Med seg har hun sin fars lidenskap for bier, men hun bærer også på en dyp kjærlighetssorg som ikke slipper tak. Når datteren hennes opplever samme ulykkelige forelskelse, må begge konfronteres med sin families fortid i England. De to kvinnene søker etter tapt kjærlighet, uvitende om de hemmelighetene og mystiske forholdene som binder dem sammen.

Santa Montefiores som er skapt for alle håpløse romantikere der ute, og for deg som trekkes mot uforløst, og til og med ulykkelig kjærlighet. Så får du bare se om fortellingen får en lykkelig slutt?

Villamagdalena.jpgVilla Magdalena

Kommer som lydbok 9.oktober

 I Villa Magdalena pendler vi mellom idyll ved middelhavet og den engelske kysten.

Ti år gamle Floriana drømmer om et liv i en herskapelig eiendom i den lille toskanske landsbyen hun bor i. En varm sommerdag blir hun bedt inn av husets sønn og arving. Fra og med det øyeblikket vet Floriana at det er her hun hører hjemme.

I Devon i England sliter et vakkert herregårdshotell med dårlige tider. Eieren Marina vet at om alt slår feil, kan hun søke hjelp i Toscana. Men det betyr at hun må å grave i en fortid hun hittil har holdt skjult. Er hun villig til å gjøre det?

I Villa Magdalena får du to sterke historier samlet i en ulidelig vakker fortelling om kjærlighet, tilgivelse og en fortid som ikke vil slippe taket.

Valentinasreise.jpgValentias siste reise

Kommer som lydbok 9.november

Valentinas siste reise tar oss fra 60-tallets amorøse liv i London til den vakre italienske middelhavskysten, og gir oss en stormende romanse så vel som et skikkelig mordmysterie.

En eksentrisk aristokrat blir funnet brutalt myrdet i sitt italienske palazzo på slutten av andre verdenskrig. Tyve år senere berører denne uløste forbrytelsen livet til Alba, en ung, vakker kvinne bosatt på en husbåt i London. Når Alba oppdager et maleri av sin avdøde og ukjente mor, fører nysgjerrigheten henne til Italia. Her vikles ikke bare Alba inn en en gammelt mordsak, men også en forbudt sannhet.

Ikke registrert i Storytel? Prøv gratis i 14 dager her!