7 følelser alle Jojo Moyes-fans vil kjenne seg igjen i

Jojo Moyes har etter trilogien med Louisa Clark bergtatt lesere verden over. I sommer får du norske nyopplesninger av fire Moyes-favoritter i Storytel. Et bedre soundtrack til ferie, sand mellom tærne og sol i fjeset finner du ikke!

PS: Inneholder milde spoilere fra Et helt halvt år, Etter deg og Fremdeles meg.

Om du også elsker å bli dratt inn i Jojo Moyes’ herlige univers, så tipper vi at du kan kjenne deg igjen i disse syv følelsene!

Finn Jojo Moyes med ny norsk innleser i Storytel her!

1. Frustrasjon:

Arggg! Av og til skulle det vært mulig å gripe inn i handlingen og hjelpe Louisa Clark i alle de frustrerende og rotete situasjonene hun havner i. Som når den plagede datteren til Will har hatt fest, og endevender hele leiligheten til Louisa. Louisa har nok å håndtere i livet sitt, og alt hun ønsker er å hjelpe Lily. Hvorfor kan ikke den rebelske tenåringen skjønne det?

2. Latterhikst:

giphy

Ok, nå er kanskje ikke latter en følelse, men uansett! Louisa snubler oppi mange pinlige situasjoner, og den herlige humoren hennes og de vittige kommentarene får deg ikke bare til å dra lett på smilebåndet. Når man har Louisa på øret på bussen, må i hvert fall vi bruke all vår kraft på å tvinge tilbake høylytte latterhikst.

3. Grenseløs kjærlighet:

Man blir rett og slett veldig glad i Louisa og i folkene i hennes liv, og familien Clark føles nå aller mest som vår familie. Når Louisa havner på sykehuset i Etter deg får vi kjenne på bekymringene og maktesløsheten til foreldrene hennes, og deres betingelsesløse kjærlighet til datteren når de tror at hun har hoppet fra taket med vilje.

4. Svik:

Louisa er av og til litt for lojal, og det utnytter folk seg av. Sjefen til Louisa, Agnes Gopnik, gjør i hvert fall det. Fordi Louisa hjelper Agnes med å holde på den store hemmeligheten hennes, ender Louisa opp med å bli beskyldt for å stjele penger, mister jobben sin og blir kastet på dør uten at Agnes løfter en finger for å redde sin nye venninne. Altså?

5. Ren lykke:

giphy (1)

Når Louisa og Will er gjester i bryllupet til eksen – hun som forlot Will etter ulykken og ble sammen med bestekompisen hans. Og de etter å ha blitt utsatt for ydmykende og medlidende blikk tar over hele dansegulvet – han i rullestol med henne på fanget, mens resten av det sure klientellet står måpende og ser på – da blir vi så glad på deres vegne at det sitrer i brystet.

6. Bunnløs sorg:

Vi kjenner alle på den utmattende kjærlighetssorgen som Louisa stadig blir utsatt for. Når hun i Fremdeles meg reiser tidlig hjem på juleferie fra New York for å overraske kjæresten Sam, og finner ham i en høyst uventet situasjon i campingvognen, da er håpløsheten som følger til å ta og føle på.

Vi kommer heller aldri over den helt spesielle kjærlighetshistorien mellom Will og Louisa, som har fått en hel verden til å strigråte. Den bunnløse sorgen Louisa føler på mens hun forsøker å komme over tapet av Will i Etter deg er rå og altoppslukende.  Om du ikke blir berørt av det skjønner vi ingenting!

7. Tomhet:

tenor

Det er lite som slår tomheten man føler etter å ha slukt alt om Louisa. For vi vil jo bare ha mer?!

Derfor er det et stort plaster på såret at vi nå kan lene oss tilbake i hengekøya og høre Et helt halvt år og Etter deg med norsk innleser, i tillegg til to andre Moyes-perler.

I Den ene pluss en og Paris for én blir vi kjent med to nye og fengslende karakterer, og er som skapt for deg med Louisa-abstinenser.

Som alltid hos Jojo Moyes er historiene fylt av humor, varme og uforglemmelige møter, så da skulle være sommeren være i boks!

Hør Jojo Moyes med ny og norsk innleser i Storytel her!