Nyheter fra Storytel

6 grunner til at gavekort fra Storytel er den perfekte julegaven

Hva skal du gi i julegave til svigermor, kjæresten, pappa, den som har alt – eller den som fortjener noe skikkelig fint? 300 000 bøker i Storytel, vel!

Det er den tiden på året. Vi er langt inne i desember, jula sniker seg innpå og julegavejakten er i gang. Og som alltid er det like vanskelig å finne den perfekte julegaven til de man bryr seg ekstra mye om. Gjerne noe vedkommende ikke har fra før, noe som får frem det store smilet på julaften, og aller helst noe som gir gode opplevelser som varer.

Kjøp gavekort fra Storytel her!

Enkelt å gi – den fineste julegaven å få

De færreste av oss elsker å lete forgjeves i evigheter på fullstappede kjøpesentere, eller å ta sjansen på at gaven man har bestilt kommer frem i tide. Derfor har vi samlet seks gode grunner til at et gavekort fra Storytel er den perfekte julegaven i år:

  1. Et gavekort fra Storytel er enkelt å gi, men det er også den fineste julegaven å få. For hva er vel bedre enn å gi noen et helt bibliotek til jul – uten at mottakeren må bygge ut, eller flytte til et større sted?
  2. Et gavekort fra Storytel gir venner og familie muligheten til ubegrenset lesing og lytting fra mobil eller nettbrett. Man kan rett og slett nyte litteratur og bli underholdt når man vil, hvor man vil, og hvor ofte man skulle ønske
  3. I en travel hverdag er det vanskelig å få tid til å lese så mye som man kanskje skulle ønske. Med en lydbok på øret får man mulighet til å nyte en god litteraturopplevelse selv når man gjør helt andre ting, noe som også kan være et fint supplement til øvrig boklesing.
  4. I en verden der skjermtid og sosiale medier tar stadig større plass i hverdagen, kan det være et godt alternativ å koble av ved å lytte til en bok i stedet.
  5. I Storytel finner man et bredt utvalg bøker; enten man foretrekker krim, romaner, fakta og dokumentarer – korte bøker, klassikere eller mursteiner. Ikke alt er for alle, men alle kan finne noe for seg.
  6. Egentid og avbrekk i hverdagen har ingen prislapp, og en god bokopplevelse kan vare evig. Med en lydbok på øret blir de kjedeligste oppgavene morsommere, og de fine øyeblikkene enda bedre.

Så hvis du lurer på hva du skal gi til samboeren, bestemor, søsken, mamma og pappa, til gode kollegaer og ansatte – eller den kresne, den litteraturinteresserte, den spenningssøkende eller han som alltid er ute etter en god latter: Hva passer vel bedre enn å gi et gavekort fra Storytel?

Leter du etter julegave til samboeren, bestemor, søsken, mamma og pappa eller gode kollegaer og ansatte? Med lydbøker i Storytel kan alle finne noe for seg.

Kampanjerabatt på gavekort i desember

Fra 1. til 24. desember er det kampanjerabatt på gavekort, der du kan spare 68,- ved kjøp av 3 måneder, 135,- ved kjøp av 6 måneder, og 270,- ved kjøp av 12 måneder.

Velg mellom gavekort på 1, 3, 6 eller 12 måneders lydbøker i Storytel – til rabatterte priser.

Gavekortet gir tilgang til ubegrenset lesing og lytting fra mobil eller nettbrett, og er gyldig i to år.

Bli inspirert? Les flere lyttetips-innlegg her: 8 julefortellinger som garanterer god julestemning, 5 romaner for deg som liker de gode fortellingene eller De beste krimseriene fra Norden.

Kjøp gavekort fra Storytel her

%d bloggers like this: