Aktuelt Boktips Fakta

8 lydbøker for en ny start

De fleste av oss har vel lengtet frem til 2021. Nå er vi endelig her! Et nytt år betyr også en ny start for veldig mange. Nye drømmer vi ønsker å oppfylle, utfordringer vi ønsker å mestre. Vi vet ikke hva dine drømmer og utfordringer er, men kanskje kan noen av disse bøkene hjelpe deg et stykke på vei?

Ikke medlem? Prøv Storytel gratis i 14 dager!

Spis deg fri – med Bright Line Eating
av Dr. Susan Peirce Thompson
Lest av Irina Lee

Er du i ferd med å gi opp forsøkene på å gå ned i vekt fordi du er lei av å prøve stadig nye metoder uten å lykkes? Da kan Spis deg fri være for deg. Du lærer hvorfor hjernen har forhindret forsøkene dine på å gå ned i vekt, og hvordan du kan ta i bruk noen enkle kjøreregler som kommer til å snu opp ned på denne situasjonen en gang for alle. Spis deg fri er ikke er en slankekur eller en kortvarig diett. Det er en livsstil.

Sterk hjerne med aktiv kropp
av Ole Petter Hjelle
Lest av Christoffer Hag Maure

Få er klar over er at hjernen vår sannsynligvis er det organet som påvirkes mest av fysisk aktivitet – hjernen din blir rett og slett oppgradert til en bedre versjon! Hjerneforsker og fastlege Ole Petter Hjelle gir en innføring i vår fantastiske hjerne og forklarer hvorfor fysisk aktivitet er det beste du kan gjøre for å holde ditt viktigste organ i form.

Aldri gi opp
av Peder Kjøs og Petter Wallace
Lest av forfatterne

Hvordan skape varige gode vaner? Hvordan leve mer slik du vil, fri fra uvaner og tilbakefall som sliter på selvtilliten? Med humor og entusiasme presenterer Peder Kjøs og Petter Wallace egne og andres godt utprøvde og effektive oppskrifter på å få seirene til å vare, unngå å rykke tilbake til start og bli der.

Å gå
av Erling Kagge
Lest av Morten Faldaas

Erling Kagge kan vanskelig tenke seg noe viktigere enn å gå. I denne boken forteller han med utgangspunkt i sine egne erfaringer hva det å gå har betydd for ham selv og hva det kan bety for andre. Det handler om å være i kontakt med deg selv og omgivelsene, se nyanser og endringer, hvor selve langsomheten er et poeng i seg selv.

Modig
av Svein Harald Røine
Lest av forfatteren

Tenk deg at hver dag i livet er representert av en Post-it lapp. Hver dag rives en lapp av. Den kommer aldri tilbake. Er du fornøyd med hva det står på lappene? Eller drømmer du om at det står noe annet? Denne engasjerende og humørfylte boken inspirerer deg til å bli modigere, til å utfordre din egen komfortsone, prioritere det som er viktig i livet ditt, og leve mer i tråd med det du drømmer om!

Rikere hverdag
av Birgitte Lange
Lest av Kirsti Grundvig

Til inspirasjon i hverdagen! Ved å gjøre noen små konkrete grep kan alle få det litt bedre akkurat i dag. I denne boken får du konkrete råd om blant annet økonomi, velvære, mat, bolig, relasjoner og helse. Rådene krever ingen forkunnskaper eller dramatiske endringer i livet, og kan gjennomføres her og nå hjemme hos deg selv.

Glad igjen!
av Kristian Hall
Lest av forfatteren

Glad igjen! er et livsbejaende program som hjelper deg som er deprimert eller langvarig nedstemt til å få det bedre eller helt bra. Du vil lære hvordan ulike aktiviteter kan løfte humøret, og hvordan du endrer tankemåte, slik at du kan føle overskudd og oppleve mestring og mening. Boka gir også inspirasjon og nøkkelkunnskap til pårørende og alle som arbeider med å behandle depresjon.

Lev her og nå
av Eckhart Tolle
Lest av Morten Røhrt og Jan Mesicek

Eckhart Tolle har skrevet mange bestselgere, Lev her og nå er en av de beste. Boken har et enkelt budskap: Tilstedeværelse i øyeblikket er nøkkelen til indre fred og frihet.


Ikke medlem? Prøv Storytel gratis i 14 dager!

%d bloggers like this: