Aktuelt Barn og ungdom

8 lydbøker som redder halloween for barna

Årets knask eller knep-runde i nabolaget må kanskje sløyfes, men det er ingen unnskyldning for ikke å mane frem vampyrer, zombier, hekser og det som verre er i hjemmet! Vi har her samlet åtte skumle lydbøker som vil gi gysninger nedover nakkene til både de minste og de litt eldre barna! Uææh!

Ikke medlem? Prøv Storytel gratis i 14 dager!

Ny serie: Anna Tann
av Laura Ellen Andersen
Lest av Anne Bolette Stang Eng
6-9 år

Bli med den lille, sprudlende vampyren Anna på tre forferdelige eventyr i Nokturnia! Hun biter ikke! Du finner alle tre bøkene her.

Småbarnsuppe
av Bjørn Ousland
Lest av Erlend Klarholm Nilsen
6-9 år

Små barn forsvinner sporløst om nettene og foreldrene blir livredde og passer ekstra godt på når de sier god natt. Denne kvelden flyr truende figurer inn på et barnerom. Mens søsteren blir puttet i en sekk, klarer småen å lure seg ned i en lomme. Og så bærer det avgårde på en sopelime rett inn i hekseberget. Kan en liten gutt alene redde alle barna fra å bli småbarnsuppe?

Blod! Blod!
av Jon Ewo
Lest av Espen Sandvik
6-9 år

Vampyren Viggo er lei av blodig vampyrmat, og bestemmer seg for å dra til byen for å spise ekte menneskemat. Men det blir ikke helt som han hadde tenkt …

Zombiene kommer!
av Jill Moursund
Lest av Erlend Klarholm Nilsen
6-12 år

Den ultimate overlevelsesguiden du trenger når zombiene kommer! Darwin gir deg alle triksene du trenger for å overleve zombiene – og det mens han forsøker å komme seg unna selv!

Marg & bein: Naskerne
av Arne Svingen
Lest av Anne-Marte Sundby
9-12 år

Elias får et anonymt brev hvor det står: Du skal dø! Først mistenker han Benjamin som jobber på den lokale bensinstasjonen der Elias og kompisen Stian stadig nasker godteri. Men det viser seg at det ikke er den butikkansatte som søker hevn for naskingen. Noen er faktisk ute etter å drepe ham og svaret er ikke som Elias først tror, det er mye verre … Du finner hele Marg & bein-serien her.

Nelly Rapp: Spøkelsesprestene
av Martin Widmark
Lest av Silje Hagrim Dahl
9-12 år

Nytt spennende oppdrag for monsteragent Nelly Rapp! I den gamle kirken farer bibler gjennom lufta, svarte prestekjoler flagrer bak søylene og fæle skrik ødelegger stillheten – og hver morgen ligger alt hulter til bulter. Presten er fortvilet og Nelly og Lena tilkalles – kan de løse dette mysteriet? Du finner hele Nelly Rapp-serien her.

Ingen sover trygt i natt
av Mari Moen Holsve
Lest av Haakon Strøm
9-15 år

Vinner av Bokslukerprisen. En morgen i oktober får Håkon beskjed om at klassekameraten Jon Michael er død. Det brå dødsfallet gjør Håkon, Marie og Hares nysgjerrige. Etter skolen tar de en omvei hjem, forbi Jon Michael hus. Der er det sykebil og politi, og Håkon tar en titt inn gjennom vinduet til Jon Michael. Bare for å se. Synet som møter ham er grotesk. En morder er løs i Skymdal – og morderen har bare så vidt begynt.

Bok 2 i denne serien, Ingen slipper unna, kommer i Storytel 7. november!

Heksenatten
av Alexander Løken
Lest av Nina Woxholt
12-15 år

Det skjer den kvelden tvillingene Ada og Nathaniel er på mørkekjøring. De venter seg et par kjedelige timer i bilen til kjørelæren. Men snøfallet blir stadig tettere, og plutselig tar bilen – og kvelden – en uventet vending. Det er den kvelden de møter heksene. Og den kvelden de skjønner hvorfor de alltid har hatet hverandre.

Du finner flere grøssende boktips for barna her.

Ikke medlem? Prøv Storytel gratis i 14 dager!

%d bloggers like this: