Aktuelt Dokumentar

Lars Monsens liv i Storytel

Villmarksmannen Lars Monsen har fått sin egen plass i den norske folkesjela, og millioner av nordmenn har fulgt hans ekstreme livsstil og eventyrlige ekspedisjoner gjennom TV-serier og bøker. Nå er hans biografi tilgjengelig i Storytel.

«Jeg har levd et ekstremt liv. Jeg sov ute alene i skogen som niåring, feiret jul alene i skogen som barn og har forsøkt å bli ett med naturen, som dyrene

For første gang forteller Norges mest myteomspunne villmarking om hva som formet ham, hva som driver ham – og hva livet har gjort med ham.

I den personlige og åpenhjertige biografien Mitt liv, ført i pennen av Brageprisvinner Kjetil Østli (Politi og røver), forteller Monsen om fantastiske opplevelser fra sine utallige ekspedisjoner, men også om nær-døden-opplevelser, om oppveksten som formet ham, om en heroinavhengig bror og et alkoholforbruk som kunne ført livet i en annen retning. Lars Monsen valgte tidlig et liv på siden av samfunnets krav og forventninger.

Mitt liv er lest av Trond Petter Stamsø Munch.


Ikke medlem? Prøv Storytel gratis i 14 dager!


I Storytel finner du i tillegg timevis med Monsens mest kjente ekspedisjoner i inn- og utland, som blant annet Norge på langs, Til fots gjennom Alaska og Canada på tvers.

Du finner også litt mer ukjente historier, som Quebec 2010 og Femundløpet – 600 kilometer gjennom villmarka.

De yngre lytterne får også sitt med de to lydbøkene Hva villmarka lærte meg og Helt vilt – på tur i bjørneland.

Se alle Lars Monsens bøker i Storytel her


Ikke medlem? Prøv Storytel gratis i 14 dager!

%d bloggers like this: