Forfattere Romaner

En hilsen fra Trine Angelsen

Kjære lytter,

Siste bok i serien Breidablikk, med Bera fra Engeløya i Steigen, er i Storytel fra 7. september. Og samtidig kommer Havets datter – min aller første serie. Der vi får møte Elisabeth fra Lofoten. Da var jeg bitt av skrivebasillen og flere serier kom på rekke og rad. Felles for alle seriene mine, er at alle har tatt utgangspunkt i naturen rundt Vestfjorden. Det gleder meg stort at flere av seriene mine nå er ute på Storytel.

Heldige meg har fått artist og låtskriver Sibeth Hoff til å lese inn bøkene mine. Og jeg håper og tror at dere liker stemmen hennes like godt som jeg gjør. Når jeg skriver videre på en ny serie, hender det at jeg lytter til musikken til Sibeth eller hennes far, Trygve Hoff – god inspirasjon!

Kos deg med lydbok.

Beste hilsen fra Trine Angelsen

Trine Angelsen og innleser Sibeth Hoff

Hør Havets datter her

Hør Breidablikk her

%d bloggers like this: