Aktuelt Boktips

Kjente fjes med nye bøker

Du har garantert hørt om dem eller lest om dem i media. Og nå kommer de til Storytel med nye titler som er verdt en lytt!


Ikke medlem? Prøv Storytel gratis i 14 dager!


Venninneprat, kjærlighetstrøbbel og kroppspress. Hva har det til felles? Annet enn at det er ting som mange av oss har vært borti i løpet av livet, eller befinner oss midt i akkurat nå, er dette temaer som opptar også kjendisene der ute. Gled deg til disse 3 bøkene av og med kjente fjes i sommer!

Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, Benedicte Wessel-Holst og Siri Kristiansen: Kan alle sjekke kalenderen? 

Tilgjengelig i Storytel fra 01. juli

Alle venninnegjenger har en historie. Denne er spesielt god. «Jeg vet ikke hvorfor vi er venner. Vi er jo ikke enige om noe som helst», sa Siri. «Jeg liker at vi er uenige. Jeg tror det er noe av det jeg liker best med oss som gjeng», skjøt Sigrid inn. «Jeg føler at vi er enige om en hel del. Har jeg misforstått?» spurte Else.

I femten år har det vært Dikken, Siri, Else og Sigrid. De har pratet, festet, kranglet, ledd og grått. Kjærester har kommet og gått. Noen har fått barn, andre vet ikke om det noen gang blir noe av. Flere gjør suksess. Andre lurer på om de er i ferd med å bli nedbemannet. De er ikke de samme som da de møttes, og innimellom stormer det. En middag hos Siri endte i en krangel som kunne splittet dem, i stedet bestemte de seg for å skrive bok. Denne boka er til deg som synes vennskap er like komplisert som kjærlighetsforhold, men samtidig vet at du ikke klarer deg uten venninnene dine. 

This image has an empty alt attribute; its file name is kanallesjekke.jpg
Boken er lest av forfatterne selv 

Sophie Elise Isachsen: Elsk meg 

Tilgjengelig i Storytel fra 13. juli

Elsk meg handler om en ung jente på vei inn i en av de sterkeste formene for avhengighet et ungt menneske kan oppleve: Forelskelse. Boka viser alle de utenkelige tingene man er villig til å gjøre for noen man har blitt avhengig av og som ikke nødvendigvis er avhengig av deg tilbake. Sophie Elise tar fatt på et tema som stort sett fikk stå uberørt i debutboken hennes. Oppfølgeren Elsk meg er basert på en rekke svært personlige og litterært anlagte notater som hun opp gjennom årene har skrevet ned på telefonen sin, og gir et unikt og engasjerende innblikk i hvordan det er å være ung og forelsket.

This image has an empty alt attribute; its file name is 9788202664626.jpg
Boken er lest av Sophie Elise Isachsen selv

Kristin Gjelsvik: #branok 

Tilgjengelig i Storytel fra 20. juli

Det er nok nå! Det mener Kristin Gjelsvik om det stadig økende kroppspresset vi utsettes for. Hun er kjent fra en av Norges mest populære blogger, styleconnection.no og har et glødende samfunnsengasjement. For tiden har hun bloggen kristingjelsvik.no. I #branok forteller hun i sitt levende bloggspråk om hvordan bloggverdenen virker og påvirker og gir masse tips og konkret hjelp til å motstå kroppspresset og få bedre selvtillit: Ved å være ekte og naturlige er vi – bra nok!

This image has an empty alt attribute; its file name is 9788202660185.jpg
Lest av Kristin Gjelsvik selv

%d bloggers like this: