Boktips

Disse lydbøkene gir deg en kickstart på året

Nytt år, nye muligheter! Kanskje du har satt deg noen mål for 2020, men trenger litt drahjelp? Vi har her samlet ni inspirerende og motiverende lydbøker som på ulike måter kan løfte deg både på privaten og i arbeidslivet.

Ikke medlem i Storytel? Få de første 14 dagene gratis!

TENK ENKELT
av Carina Carl
Lest av forfatteren

Rydd hodet – lev mer! Ønsker du å fokusere mer på hva som gir deg energi og glede? Trenger du hjelp til å få ro i hodet? Psykolog Carina Carl gir deg enkle verktøy som gjør deg bedre rustet til å organisere din mentale innboks, og gode råd for hvordan du kan forenkle levestilen din.

MODIG
av Svein Harald Røine
Lest av forfatteren

Først gjennom å være modig er det mulig å trosse frykten, skape endringer og nå nye mål. Svein Harald Røine hjelper folk til å bli modigere i hverdagen, på jobb, hjemme, i fritiden, i store og små spørsmål.

HJERNESTERK
av Anders Hansen
Lest av Per Andreas Tønder

Det viktigste du kan gjøre for hjernen din er å røre på deg! Denne boken kombinerer fascinerende fakta om hjernen vår med en sterk motivasjon til at vi skal bli mer fysisk aktive.

KUNSTEN Å LEDE SEG SELV
av Randi B. Noyes
Lest av Per Frogner

Denne klassikeren hjelper deg til å bli bedre kjent med deg selv, oppdage dine sterke sider, bli flinkere til å kommunisere og til å håndtere stress og derved få større gjennomslagskraft som medarbeider, partner og forelder. 

RIKERE HVERDAG
av Birgitte Lange
Lest av Kirsti Grundvig

Få mer inspiasjon i hverdagen! Alle kan få det litt bedre akkurat i dag ved å gjøre noen små konkrete grep. Her får du konkrete råd om økonomi, velvære, mat, bolig, relasjoner, helse m.m.

10 TIPS OM HELSE
av Bertil Marklund
Lest av Jan Liane

Gi deg selv sunnere vaner! I denne boken får du en oppsummering av all forskning om helse og 10 tips for hvordan du kan forbedre din helse, føle deg bedre og leve lenger.

ALT OM SELVFØLELSE
av Mia Törnblom
Lest av Kirsti Grundvig

Med jevne mellomrom blir vi alle rammet av livet. Å trene selvfølelsen er å være forberedt til neste gang det skjer. Mia Törnblom viser på sin særegne og humoristiske måte hvordan vi kan trene opp selvfølelsen, øke motivasjonen, få det bedre med oss selv og i våre relasjoner.

GLAD IGJEN!
av Kristian Hall
Lest av forfatteren

Glad igjen! er et livsbejaende program som hjelper deg som er deprimert eller langvarig nedstemt til å få det bedre eller helt bra. Du vil lære hvordan ulike aktiviteter kan løfte humøret, og hvordan du endrer tankemåte, slik at du kan føle overskudd og oppleve mestring og mening.

DET ER NÅ DU LEVER
av Eckhart Tolle
Lest av Kirsti Grundvig

Det er fullt mulig å frigjøre seg fra lidelse, frykt og nevroser, skriver Eckhart Tolle. Men for å oppnå dette må vi forstå og erkjenne at det er ofte vi selv som skaper vår egen smerte, at det er vårt eget sinn som er ansvarlig, med dets uopphørlige strøm av tanker som retter seg mot fortiden samtidig som vi bekymrer oss om fremtiden.

%d bloggers like this: