Aktuelt

De som ønsker å lære, må begynne med å se seg om

Paulo Coelho er en av verdens mest leste forfattere. Hans bøker er oversatt til mer enn 81 språk, utgitt i 170 land og har solgt over 210 millioner eksemplarer.

Paulo Coelhos romaner handler om mennesker som leter etter seg selv og livets mening, og romanene er fylt av metafysiske elementer og religiøs mytisisme.
Han har mottatt en rekke prestisjetunge internasjonale priser, blant annet «Chevalier de l’Ordre de la Légion d’honneur», som er Frankrikes høyeste kulturelle utmerkelse.


LowResRgb_Portrett_Paulo_CoelhoNår jeg leser om konflikter i verden – politiske, økonomiske eller kulturelle konflikter – liker jeg å tenke på at vi har evnen til å bygge broer for gjensidig forståelse. Selv om naboen min ikke deler min religion eller politiske overbevisning, ligger muligheten til å bygge bro alltid i våre hender. Det finnes alltid en sjanse til forsoning, til å sitte sammen ved et bord og legge fortidens konfrontasjoner bak oss.
Oppsøk det aller mest spennende, fremmede farvann, fremmede mennesker, provoserende tanker og vågale opplevelser. Dette er den eneste måten å bidra til at verden går fremover. Alt har en pris, men det er verdt det.

Paulo Coelho


I Storytel finner du nå hele 11 av hans romaner, og fremover kommer det en ny hver måned. Alle sammen innlest av noen av Norges fremste innlesere.

Alkymisten
Lest av Kim Haugen
Zahir
Lest av Dennis Storhøi
Ved elven Piedra satt jeg og gråt
Lest av Petronella Barker
Djevelen og frøken Prym
Lest av Guri Schanke
Heksen fra Portobello
Lest av Guri Schanke

Pilegrimsreisen
Lest av Kim Haugen
Brida
Lest av Guri Schanke
Håndbok for lysets krigere
Lest av Guri Schanke
Valkyriene
Lest av Ola G. Furuseth
Spionen
Lest av Guri Schanke
Utroskap
Lest av Guri Schanke

Kommende titler:

Elleve minutter
Lest av Guri Schanke
Kommer 4.10
Veronika vil dø
Lest av Tiril Pharo
Kommer 4.11
Seierherren står alene
Lest av Erik Hivju
Kommer 4.12
Alef
Lest av Arne O. Reitan
Kommer 4.1
Manuskriptet fra Accra
Lest av Morten Røhrt
Kommer 4.2
Hippie
Lest av Guri Schanke
Kommer 4.3

%d bloggers like this: