Aktuelt Boktips

10 tips til sommerens beste lytteopplevelser!

Nyt sommeren med de beste sommerromanene på øret!

Her kommer våre tips til romaner du bør høre, uansett hvor du tilbringer sommeren. Om du ligger på stranden, slapper av ved campingvognen, tilbringer dagen i bil på vei til en ny feriedestinasjon, eller rett og slett tilbringer sommeren i egen hage. Uansett hvor du er, og nesten i enhver situasjon, passer det med en god bok på øret.

Vi håper du får en fantastisk sommer og husk at du kan krydre den med lydbøker fra Storytel!HØR LYDBOKEN HER
Innleser: Duc Mai-The

Havets katedral
av Ildefonso Falcones

HAVETS KATEDRAL gir en fascinerende beskrivelse av Barcelonas storhetstid som livlig sjøfartsby preget av religionskonflikter, krig, pest, enorme sosiale forskjeller og kamp om materiell rikdom. En gripende historie om ukuelig frihetstrang og grenseløs kjærlighet.


HØR LYDBOKEN HER
Innleser: Ingrid Vollan

Naken i hijab
av Gunn Marit Nisja

Live reiser på en etterlengtet ferie til det eksotiske Egypt og faller pladask for en lokal mann. Den overveldende romansen med Kareem viser henne et Egypt hun ikke kjenner, et tradisjonsbundet samfunn som stadig ligger og gnager mot den skinnende turistkulturen i Luxor by. Dette er en unorsk og vakker roman om en ung kvinnes kamp for kjærligheten og for sitt barn.


HØR LYDBOKEN HER
Innleser: Karin Okkenhaug Seim

Her, nå, alltid
av Catherine Isaac

Her får du en hjertevarm fortelling full av sjarm og livsvisdom, en såkalt slukebok, som også har et underliggende alvor. Denne boken, nydelig innlest av Karin Okkenhaug Seim, vil garantert få deg til å både le og gråte. 


HØR LYDBOKEN HER
Innleser: Kim Haugen

Byens spor – Maj
av Lars Saabye Christensen

«Lars Saabye Christensen strør om seg med finslipte litterære gullkorn, spreke ordleker og overraskende assosiasjoner i denne praktfulle romanen.» Terningkast 6. Sindre Hovdenakk, VG
Denne særdeles kritikerroste romanen er bind to i trilogien BYENS SPOR. Har du ikke hørt den første, kan du starte med den her


HØR LYDBOKEN HER
Innleser: Vigdis Horth

Lærerinnens sang
av Vigdis Hjorth

« en strålende liten roman (…) Vigdis Hjorth av beste merke». Terningkast 5. Guri Hjeltnes, VG.
Hva skjer med et menneske som blir voldsomt eksponert? Hva gjør det med selvforståelsen når man får se seg selv med en annens blikk? Spørsmålene står i kø etter at hovedpersonen Lotte Bøk med et filmkamera på slep, konfronteres med hvordan hun er og oppfattes.


HØR LYDBOKEN HER
Innleser: Karin Okkenhaug Seim

Fremdeles meg
av Jojo Moyes

Dette er den tredje og avsluttende romanen om Lou Clark, i bokserien som har bergtatt en hel verden. Underholdningsfaktoren er høy og dødpunktene få. Historien har også en sårere undertone. Så her er det bare å finne frem lommetrøklene! 
Har du ikke hørt de to første, finner du dem her.


HØR LYDBOKEN HER
Innleser: Silje Storstein

Toner av kjærlighet og krig
av Santa Montefiore

Tre kvinner, tre skjebner. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets hemmeligheter … 


HØR LYDBOKEN HER
Innleser: Silje Storstein

Klokkemakerens datter
av Kate Morton

Her får du servert en historie om mord, mysterier og tyveri, om kunst, kjærlighet og tap. Og gjennom hele beretningen flyter stemmen til en kvinne som står utenfor tiden. Navnet hennes er glemt, men hun har sett det hele utfolde seg. Hun er Birdie Bell, urmakerens datter.
Kate Morton leverer som alltid!


HØR LYDBOKEN HER
Innleser:

Klosteret
av Zakhar Prilepin

Dette er det siste tiårets store litterære roman fra Russland. Den ble tildelt utmerkelsen Bolsjaja kniga («Den store boka»), og lå tre år i strekk på hjemlige bestselgerlister.


HØR LYDBOKEN HER
Innleser:

Hjertets usynlige stormer
av John Boyne

«En gripende historie … Umulig å legge fra seg.» John Irving. 

En fantastisk pageturner av en oppvekstroman, en rørende og fargerik historie som strekker seg gjennom mer enn 70 år. Vi får følge Cyril Avery, en homofil mann på hans lidelsesvei på jakt etter hvem han er. Fra hans første år i etterkrigstidens Irland, til lukkede internatskoler og kaotiske bryllupsfester, til 1980-tallets New York og Amsterdam og helt frem til vår tid. En virkelig storslagen episk roman!


%d