Aktuelt Romaner

Fire lydbøker av og med Erlend Loe

Erlend Loe er aktuell med intet mindre enn fire arrangementer under årets Litteraturfestival på Lillehammer, deriblant høytlesning fra boka Dyrene i Afrika.

Foto: Fredrik Arff

Erlend Loes høytlesninger trekker fulle hus med god grunn. Vi har her samlet fire lydbøker av og med Loe, to innlest live foran publikum og to innspilt i studio.


SLUTTEN PÅ VERDEN SLIK VI KJENNER DEN
av og med Erlend Loe

Doppler er tilbake. Etter år i de dype skogene, kommer Doppler på at han har familie. Han plasserer elgen, Bongo, i en kennel for hjortedyr og vandrer inn i Oslo. Han gleder seg til å se kone og barn, men det gamle huset hans ser fremmed ut. Og i navnefeltet på postkassa, er hans eget navn strøket ut, og et nytt satt inn: EGIL HEGEL. Doppler tror han har nådd bunnen, men krenkelsene har så vidt begynt.

Live-opptak fra Erlend Loes opplesning av hele boka på Café Sting i Stavanger 10. november 2015.


L
av og med Erlend Loe

«Jeg ser på menneskers liv her på jorden som et endeløst stykke gruppearbeid

L er en fantastisk morsom roman om et prosjekt som er dømt til å mislykkes, om en generasjon som er et helt annet sted enn de foregående generasjonene som skapte myter og menn. Det er også en roman om dagens unge menn, om lek og rivalisering og om vennskapet dem imellom.

Live-opptak fra Erlend Loes opplesning av boka, i løpet av en kveld og en natt, for publikum på Cafè Sting i Stavanger. 


NAIV. SUPER.
av og med Erlend Loe

Den 25 år gamle hovedpersonen har to venner. En god og en dårlig. Og så har han en bror som ikke er så altfor sympatisk. Når denne broren slår ham i crocket, raser tilværelsen hans sammen.

Klassikeren Naiv. Super. er en enkel historie om veldig kompliserte ting.


KURT KURÉR
av og med Erlend Loe

«To land, to folk!»

Dette er opprørsleder Hektor Hellføkks slagord i kampen for å dele Norge i to. Rabiate nordlendinger er lei av å betale skatt til opera og kjønnsforskning. De har ødelagt veier og flyplasser. Jernbane, telefon og internett er sprengt i fillebiter.

I denne ugjestmilde atmosfæren må Kurt ta seg nordover med en viktig beskjed. Det står om liv og død og landets videre skjebne.


Dyrene i Afrika slippes 5. juli.
Se alle Erlend Loe-bøkene i Storytel.

Les også: Fem lydboktips fra Erlend Loe


Ikke medlem i Storytel? Få de første 14 dagene gratis!

%d bloggers like this: