Barn og ungdom

Harry Potter på norsk!

Som en førjulsgave til deg og din familie har vi sluppet alle de sju lydbøkene om Harry Potter! Innlest av ingen ringere enn den geniale Torstein Bugge Høverstad, mannen bak de norske oversettelsene av Harry Potter.

Det som særpreger Torstein Bugge Høverstads oversettelser og gjendiktninger, er hans oppfinnsomme og morsomme norske navn der de originale har engelske allusjoner. Disse ville gått tapt om de ikke hadde fått sitt norske motstykke. Torstein Bugge Høverstad har vært et selvfølgelig valg som innleser av de norske lydbokutgavene av Harry Potter-bøkene.

Lydbøkene er høyt skattet av norske Harry Potter-fans, og nå finner du dem endelig i Storytel.


Kos deg!

Prøv Storytel gratis i 30 dager

Harry Potter og de vises stein - J.K. Rowling

Endelig!  Nå finner du den norske versjonen av Harry Potter og de vises stein, innlest av Torstein Bugge Høverstad, i Storytel-appen. En helt ny verden åpner seg når Harry Potter får et spesielt brev og det viser seg at han er en trollmann.
Du finner boken her!

Harry Potter og Mysteriekammeret - J.K. Rowling
Harry Potter og Mysteriekammeret
Du finner den her
Harry Potter og fangen fra Azkaban - J.K. Rowling
Harry Potter og fangen fra Azkaban
Du finner den her
Harry Potter og ildbegeret
Du finner den her

Harry Potter og Føniksordenen
Du finner den her
Harry Potter og Halvblodsprinsen
Du finner den her

Harry Potter og dødstalismanene
Du finner den her

Prøv Storytel gratis i 30 dager

0 comments on “Harry Potter på norsk!

Leave a Reply

%d