Boktips

Skumle bøker til Halloween

Halloween_blank

Hør en skummel thriller mens du skjærer ut gresskar og pynter til Halloween-fest! Vi har laget en Halloween-liste med både norske, svenske og engelske lydbøker, som garantert vil fremkalle gåsehud og skummel stemning… Tør du høre?!

Se hele Halloween-listen her

SvartelistaSVARTELISTA – En podcastserie i fem deler om seriemordere fra virkeligheten 

Av: Kasper Bræin Selvig, Andreas Veie-Rosvoll                    Innleser: Andreas Veie-Rosvoll

Denne podcast-serien er ikke for sarte sjeler! Svartelista tar for seg de sanne fortellingene om noen av historiens verste monstre: seriemordere. Gjennom intervjuer med eksperter, politifolk, pårørende og andre sentrale skikkelser gir Svartelista deg en eksklusiv innsikt i hvordan noen av menneskehetens aller mørkeste sinn fungerer. Fra grav-røveren som inspirerte Psychos Norman Bates til mannen som ble kalt Varulven fra Hannover. Aldersgrense 15 år.

Hør første del her

FinnhenneFINN HENNE – bok nr. 8 i krimserien om D.D. Warren

Av: Lisa Gardner                                                                                Innleser: Kirsti Grundvig

Lisa Gardner er en mester i å kombinere dyp psykologisk innsikt og spenning. Krimserien om Detective D.D. Warren har ligget på topplisten i Storytel siden første boken ble sluppet i appen. Kirsti Grundvig leser på en slik måte at du raskt forsvinner inn i denne mørke og fengslende historien.

D.D. Warren har aldri møtt et offer som Flora Dane. For syv år siden overlevde Flora Dane en sadists grufulle handlinger. Hun ble bortført, holdt fanget i en trekiste og misbrukt over lang tid. Nå må D.D. Warren til bunns i hvem denne kvinnen er blitt. Er hun fremdeles offer, eller en utspekulert og nådeløs hevner?

Hør boken her

DrjekyllDR. JEKYLL OG MR. HYDE

Av: Robert Louis Stevenson                                                              Innleser: Nils Nordberg

En klassisk grøsser og verdens første og mest berømte psykologiske thriller! Boka er skrevet i 1886, som ved et underlig sammentreff bare to år før Jack the Ripper dukket opp på Londons østkant. Utgangspunktet for tragedien i boken er den anerkjente vitenskapsmannen dr. Jekylls sterke ønske om å få leve et skjult og tøylesløst liv. Men underlige ting skjer…

Hør boken her 

GrøssereGRØSSERE – FEM HØRESPILL FRA NRK RADIOTEATRET

Av: NRK Radioteatret                                                                        Innleser: Johannes Joner,  Laila Goody, Matthias Calmeyer m.fl.

Du får garantert Halloween-stemning av disse fem grufullt gode hørespillene fra Radioteatret; Pianisten, Skrinet på havets bunn, Baby, Blomster for Ruth, Hva hunden fra Asker vil.  Hør dem mens du pynter til fest, eller sett den på når gjestene kommer for å skape den riktige stemningen…

Hør hørespillene her

ItIT 

Av: Stephen King                                                                                Innleser: Steven Weber

Tør du høre boken bak filmen som er høstens store skrekksnakkis, It? Dette er Stephen Kings bestselger om syv voksne mennesker som reiser tilbake til hjembyen sin for å konfrontere marerittet som de sloss mot som tenåringer, et ondskapsfullt uhyre uten navn; It…

Hør boken her

Se flere Halloween-lydbøker her!

0 comments on “Skumle bøker til Halloween

Leave a Reply

%d