Boktips

Skumle lydbøker til Halloween

halloween_blogg
Klar for noen skikkelig skumle lytteopplevelser til Halloween?

hypnotisorenHypnotisøren

FORFATTER: LARS KEPLER INNLESER: NILS NORDBERG

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– Liker denne boken veldig! Elsker den finske aksenten og den dype stemmen til Nils Nordberg, han er god.

– Knallgodt lest og en svært spennende bok!

Dette er første boken i serien om politimannen Jonna Linna, skrevet av et svensk forfatterpar under pseudonymet “Lars Kepler”. Gjør deg klar for gåsehud og høy puls!

Med kort tids mellomrom blir en far, hans kone og datter funnet brutalt myrdet på to ulike åsteder. Sønnen er så vidt i live. Noen har åpenbart ønsket å utslette hele familien. Da politimannen Jonna Linna innser at det finnes enda et gjenlevende familiemedlem, en søster, forstår han viktigheten av å finne henne før morderen gjør det. For å kunne avhøre sønnen tar Joona Linna kontakt med legen Erik Maria Bark. Han overtales til å hypnotisere gutten. Dermed bryter Bark et gammelt løfte om aldri mer å praktisere hypnose, og en skremmende kjede av hendelser settes i gang.

Lytt til boka

mistenkeligdodsfallMistenkelig dødsfall

FORFATTER: JOHS SOLBERG INNLESER: NRK RADIOTEATRET

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– En god gammeldags dramaturgi, med preg av gode gamle norske stemmer. Lett underholdning, og deilig avbrekk fra den vanlige lydboken med én stemme gjennom hele storyen.

Ingenting er som skikkelig godt radioteater. I dette stykket vil du høre mange av våre gode, norske skuespillere som Bjørn Sundquist, Pål Skjønnberg,  Øistein Wiik, Finn Schau, Julie Øksnes, Brit Elisabeth Haagensli og Sven Nordin.

Handlingen  foregår i en middels stor by på Østlandet på begynnelsen av søttitallet. Vi følger politifolk i arbeid med en rekke merkelige saker. Et mystisk likfunn har dukket opp: en ung kvinne som tilsynelatende har lidd en naturlig død er kastet i sjøen hodeløs. En eldre mann er forsvunnet. Har disse sakene noe med hverandre å gjøre? Og i så fall hvordan?

Lytt til boka

halloweenpartyHalloweenparty

FORFATTER: AGATHA CHRISTIE INNLESER: HUGH FRASER

Agatha Christie må være selve dronningen av mysterier, kjent for sine uforglemmelige karakterer som Miss Marple og Poirot. I denne boken må Poirot nøste opp trådene etter en dødelig Halloweenfest…

Lytt til boka

Blendet.jpgBlendet

FORFATTER: KARIN SLAUGHTER INNLESER: KIRSTI GRUNDVIG

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– Meget underholdende, godt med spenning og godt lest!

– Denne var vanskelig å legge fra seg!

Bøkene til Karin Slaughter er superpopulære i Storytel. Ikke så rart, for her er det drivende spenning fra første minutt! Dette er hennes debutroman, og den første boken i Grant County-serien. Handlingen finner sted i en liten by i Sørstatene, der et skrekkinngytende drama blir utspilt. En sadistisk voldtektsmann og drapsmann herjer i det idylliske og fredelige Grant County. Han doper sine offer med middelet belladonna. Kvinnene er som blendet; ved bevissthet, men ute av stand til å kunne gjenfortelle det grusomme de utsettes for – hvis de overlever …

Lytt til boka

Ildmannen.jpgIldmannen

FORFATTER: TORKIL DAMHAUG INNLESER: HAAKON STRØM

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– Veldig spennende og dyktig leser!

Damhaug er utdannet lege med spesialisering innenfor psykiatri, og leger er hovedpersoner i flere av hans bøker. I 2011 fikk han Riverton-prisen for “Ildmannen”.

En natt sent i mars antennes stallen på Stornes gård. Nærmere tretti hester brenner inne. Utover våren herjes flere steder i nærheten av brann, og attenåringen Karsten og hans seks år yngre søster trekkes inn i en strøm av uhyggelige hendelser. Flere liv skal gå tapt når Ildmannen raser…

Lytt til boka

 

 

 

 

 

 

 

1 comment on “Skumle lydbøker til Halloween

  1. Carsten Githmark

    Hei. Har dere noen påvirkning når det gjelder hvem som helst skulle lese inn bøker? Hører 5 lydbøker i mnd og har hatt Storytel i siden den kom.Og de norske leserene er så dårlige at de ødelegger bøkene,med unntak av Anders Ribu, Ivar Nergaard og kanskje en til. Er norsk og hører nå kun på svenske lesere siden de får thrillerene til og bli ulidelig spennende mens de fleste norske høres ut som de leser barnebøker. Håper noen kan få noen til å drive litt bedre reaserch ang hvem som får lov til og lese inn. Ingen kritikk til dere , for storytel hadde jeg ikke klart meg uten . PS. Jonas Malmsjø,Stefan Sauk og Magnus Rosmann kan få lese alle spenningsbøkene dere har. Mvh. Carsten

Leave a Reply

%d bloggers like this: