Boktips

Fem lydboktips fra Vibecke Groth

vibeckegroth
Vibecke Groth er lagdommer og krimforfatter, og er for tiden aktuell i Storytel med sin fjerde frittstående bok om advokaten Vera L. Cappelen.

beatlesBeatles

Forfatter: Lars Saabye Christensen, Innleser: Svein Tindberg

Dette er klassikeren om ung ungdom på vei inn i de voksnes verden. Handlingen tar for seg fire Beatlesfrelste Oslogutter på sekstitallet og følger dem frem til høsten 1972. Glimrende skrevet og en bok som fenger kvinner som menn i alle aldre.Lytt til boken om du ikke allerede har lest den.

Lytt til boken

evasoyeEvas øye

Forfatter: Karin Fossum, Innleser: Kirsti Grundvig

Dette er den første boken i serien med politietterforsker Konrad Sejer i hovedrollen og er en av de beste. Boken byr på spenning og som vanlig fra Fossums side, gode portretter av mennesker i vanskelige situasjoner.  Eva Magnus er i et økonomisk uføre og fristes til å trå over egne grenser. En medrivende historie. Kvalitetskrim.

Lytt til boken

stonerStoner

Forfatter: John Williams, Innleser: Kim Haugen

En liten bok, men vakker og enkel om et alminnelig menneskes liv. Underfundig, litt trist  men en bok til ettertanke.

Lytt til boken

 

drageloperenDrageløperen

Forfatter: Khaled Hosseini, Innleser: Helge Winther-Larsen

En vakker og rørende bok om vennskap over klasseskiller, om gale valg og trangen til å gjøre opp for dem. Handlingen utspilles i Afghanistan i 1975 og senere i et krigsherjet og talibanstyrt Afghanistan.

Lytt til boken

 

tysterenTysteren

Forfatter: Jan-Erik Fjell, Innleser: Helge Winther-Larsen

Dette er første bok om Kriposetterforsker Anton Brekke. En sær og annerledes politimann med spilletrang. Handlingen tar utgangspunkt i et drap i Fredrikstad, men etterforskningen leder til New York og den italienske mafiaen. Vi følger handlinger og personer i 60-tallets New York som har sammenheng med det som skjer i Fredrikstad nå. Spennende historie, og mafiosoene er beskrevet på en måte som står til troende. Denne hører jeg på for øyeblikket.

Lytt til boken

Lytt til Vibecke Groths bøker her.

0 comments on “Fem lydboktips fra Vibecke Groth

Leave a Reply

%d