Boktips

Fem lydboktips til kalde vinterdager!

Vinterlyd

Få ekstra fart i skisporet med en norsk superthriller, gjør en kjedelig busstur til dagens høydepunkt med en fengslende roman, eller underhold hele familien med en herlig barnebok i bilen på vei til fjells. I Storytel har du alltid ubegrenset tilgang til tusenvis av lydbøker i mange kategorier, på norsk, svensk og engelsk. Last ned bøkene offline, slik at du ikke er avhengig av å ha tilgang til nett. Kort og godt, den beste digitale bokopplevelsen du kan få!

DeingensavnerDe ingen savner

Forfatter: Eystein Hanssen, innleser: Christoffer Staib

Eystein Hansens Oslo-krimserie gikk rett inn på topplisten i Storytel samme uke som den ble sluppet i tjenesten og har fått strålende omtale av både kritikere og Storytel-abonnenter!

“De ingen savner” er den første boken i serien om den kvinnelige politietterforskeren Elisabeth Sunee Rathke, kanskje best kjent som Ellie, som er halvt thai, halvt norsk og med svart belte i karate. En ung pike blir funnet død på Gamlebyen gravlund. Hun er naken og lukter av en ubestemmelig kjemisk væske. I armen står en kanyle. Dødsfallet er starten på en grusom sak som bare vokser og blir den mest krevende i etterforskerens karriere.

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– Knallbra!

– Gleder meg til neste bok!

– Spennende fra første stund, superbra!

Lytt til boken

Enmannvednavnove.jpgEn mann ved navn Ove

Forfatter: Fredrik Backman, innleser: Kim Haugen, Trond Brænne

Få varmen med denne herlige historien full av sjarm og humor. Vær forberedt på at du kan komme til å le høyt når du lytter til denne!

Ove er 59 år. Han kjører Saab. Til tross for at han ble sparket som styreleder i borettslaget for flere år siden (i det som Ove selv bare omtaler som «statskuppet»), klarer han ikke å la være å blande seg inn. Han sjekker at alt er på stell, og at ingen bryter reglene. Men når det nyinnflyttede paret i nabohuset er så uheldige å ødelegge Oves postkasse, blir det opptakten til en humoristisk og hjertevarm historie om rufsete katter, uventet vennskap og kunsten å rygge med tilhenger. Det som skjer, kommer til å forandre en mann og et borettslag for alltid.

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– Herlig bok! Har både brølt av latter og grått! En blir litt glad i denne mannen ved navn Ove!

– Vakker og morsom bok som traff meg midt i hjertet! Anbefales!

– Både jeg, kjæresten min og min mor har hørt denne nå. Den er helt fantastisk!

Lytt til boken

DeneneplussenDen ene pluss en

Forfatter: Jojo Moyes, Innleser, Hilde Grythe

Britiske Jojo Moyes har tusenvis av trofaste fans i Norge. Med god grunn! Vil du høre en rørende, fengslende og sjarmerende historie om vennskap og kjærlighet? Da bør du lytte til denne boken!

Med to fulle jobber og to barn, gjør hardtarbeidende Jess det beste ut av en hektisk hverdag. Plutselig får datteren sitt livs sjanse, men Jess har til sin store fortvilelse ikke råd til å gripe den. En dag møter Jess Ed, en mann som tilsynelatende har alt. Han er rik og suksessfull, men i Jess sine øyne også ekstremt arrogant. Det Jess ikke vet er at Ed nylig har fått sitt liv brutalt snudd på hodet. Han ønsker å hjelpe Jess og barna, men vil han klare det, når hans egen fremtid er høyst usikker?

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– Fantastisk godt skrevet. Koste meg.

– Herlig bok!

Lytt til boken

DesyvsøstreDe syv søstre

Forfatter: Lucinda Riley, Innleser; Hedda Munthe

Det var Luncinda Riley-feber i Norge da den irske bestselgerforfatteren kom til Norge sist uke for å lansere sin nye roman «Stormens søster», der handlingen er lagt til Norge. Boken kommer i Storytel til neste vår, men du kan allerede nå lytte til den første boka i det som skal bli en serie på syv bøker, basert på legendene om stjernebildet De syv søstre.

Fremtiden deres står skrevet i stjernene … Maia D’Apliése og hennes fem søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantis, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren som de bare kaller Pa Salt, er død. Maia og søstrene hennes ble alle adoptert av Pa Salt som spedbarn, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opprinnelige opphav. Maias ledetråd fører henne til den andre siden av kloden, til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil …

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– Fantastisk og skikkelig fengslende. Gleder meg til å høre om neste søster!

– Veldig god bok og flott lest.

Lytt til boken

Bukkene Bruse på badelandBukkenebruse.jpg

Forfatter: Bjørn F. Rørvik, innleser: Ingrid Gjessing Linhave

I bilen på vei til hytta, på sengekanten en vinterkveld, eller når barna kjeder seg … Prøv en av våre mange supre lydbøker for barn! Tusenvis har kjøpt papirboken, og den har blitt en elsket favoritt i Storytel. Lytt gjerne hele familien for en ekstra hyggelig opplevelse, vi lover at alle vil trekke på smilebåndet av denne morsomme historien fortalt av Ingrid Gjessing Linhave.

Bukkene Bruse er på vei til setra. Da får de øye på et nytt skilt: Badeland 200 meter, står det. Kan vi ikke heller dra dit i år? spør den mellomste bukken. Det er så kjedelig oppe på setra. Please, sier den minste. Da trenger vi ikke gå over brua heller. Det er så skummelt med det trollet. Den største bukken gir etter og bukkene Bruse drar på badeland. Men tror du at de slipper unna trollet?

Anmeldelser fra Storytel-lyttere:

– Fantastisk morsom vri på klassisk eventyr. For alle aldre!

– Aurora synes det var morsomt med trollet som hoppet i vannet. Bra musikk!

– Nurkets favoritt!

Lytt til boken

 Prøv Storytel gratis i 14 dager og få tusenvis av lydbøker på mobilen!

0 comments on “Fem lydboktips til kalde vinterdager!

Leave a Reply

%d bloggers like this: